Közélet

5 szuper vízparti program hétvégére

Ha vízközeli kikapcsolódásról van szó belföldön, a legtöbben kizárólag a Balatonra vagy a Velencei-tóra tudnak gondolni. Pedig Budapest határait sem kell elhagyni (vagy csak egy kicsit), hogy a fürdőzés mellé egy kis extrát is kapjunk.

Pool&Beer

A Vágóhídtól nem messze található Vituki uszodát kevesen ismerik, pedig pont emiatt nem kell tömegre számítani, és a belépők sem érik el a népszerűbb strandok árait (most szombaton például 10 és 11 óra között, illetve este 8 után csak 900 forint). 23-án pedig újra lesz Pool&Beer, ami azt jelenti, hogy a Budapest Park előtt/után street fooddal, frissen csapolt sörrel, focival, gyereksarokkal és persze zenével várnak mindenkit. Apropó, zene: szombaton többek között a Mr.MSTRS, a Soulclap és Nora Matisse lép fel.

Részletek: ITT

Irány a Paskál!

Július 14-én adták át a Paskál fürdő fedett részlegét, ami azt jelenti, hogy most már egész évben lehet csobbanni Zuglóban. Jó hír továbbá, hogy nem csak a szokásos strandkajákkal kell számolnotok, ha ellátogatnátok az Egressy útra, ugyanis július 20-án megnyitott a Drink ‘n Grill Bar, ahol többek között faszénen sült ételek közül is válogathattok.

Részletek: ITT

Barnulás a Normafán

A Széll Kálmán tértől mindössze 20 percnyi buszozással eljuttok Csillebércre, ahol a Napozó ezen a szombaton reggel jógával, déltől pedig Strand Olimpiával várják az aktív kikapcsolódásra vágyókat. Hogy utóbbi mit takar? Háromfős csapatokkal jelentkezhettek, és többek között röplabdában, illetve pingpongban kell összemérnetek a tudásotokat. Ha inkább tánccal vezetnétek le a feszültséget, akkor egy héttel később menjetek: akkor rendezik meg ugyanis (idén ötödszörre) a nappali bulisorozatot, a CityMatinét.

Részletek: ITT

Ingyenes hesszelés

Mutatunk egy olyan programot is, ami nem kerül semmibe, így többet költhettek ételre-italra. A Fellinin minden pénteken koncertekkel várják a Duna mellett kikapcsolódni vágyókat, 22-én pedig régi Desenvoltura tagokból alakult és a perui gitárvirtuózzal, Alex Torressel kiegészült Descaradura zenéjére pihenhetitek ki a hetet. Ha inkább moziznátok, akkor szerdánként érdemes kilátogatni a Római-partra.

Részletek: ITT

Végre legális a Lupa-tó!

Nemcsak a Paskál új részeit adták át június közepén, de az autóval, tömegközlekedéssel és kerékpárral is könnyen megközelíthető Lupa-tóban is ettől a naptól kezdve már legálisan lehet fürdeni. Igaz, belépőért cserébe (2000 forint felnőtteknek, 1000 gyerekeknek, ezek pedig 17 óra után feleződnek), most már viszont úszómesterek figyelnek a fürdőzők biztonságára és a büfék mellett nyugágybérlésre is van lehetőség. Tudtátok, hogy ez az ország legtisztább tava?

Részletek: ITT

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik