Közélet

Csináld magad lakberendezési ötletek Aj Vej-vejtől

Thomas Bärnthaler új könyvében a világhírű kínai képzőművész mellett más ismert alkotók lakberendezési tippjeit is megtalálhatjátok.

A csináld magad projektekkel általában az a baj, hogy a végeredmény csak ritkán hasonlít arra, amit eredetileg elképzeltünk – pláne, ha saját tervezésű és készítésű bútorokkal szeretnénk feldobni a lakásunkat.

Fotó: Phaidon
Aj Vej-vej zoknibábjai (Fotó: Phaidon)

Az egyedi bútorokat, lámpákat, dekorációkat házilag nehéz elkészíteni: ezért is lehet hasznos és érdekes olvasmány Thomas Bärnthaler Do It Yourself című könyve, amelyben világszerte ismert képzőművészek és tervezők lakberendezési ötleteit osztja meg az olvasóival.

Fotó: Phaidon
A Kueng Caputo repülő polca (Fotó: Phaidon)

A Phaidon kötetében szépen fotózott képek és közérthető leírások segítségével mutatják be, hogyan lehet olcsón és gyorsan összerakni a szerb művész-designer Ana Kraš dohányzóasztalát, az Antenna Design egyedi vállfáját, Nils Holger Moorman Branch Lamp lámpáját, Benjamin Hubert Flex ceruzatartóját, az Autobahn Rope Rug szőnyegét, a Kueng Caputo „repülő polcát” vagy éppen Aj Vej-vej mókás szövetbábjait.

A könyv egyelőre sajnos csak angol és német nyelven rendelhető meg az Amazonon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik