Közélet

Még hogy kutyákról nem lehet szexi fotót készíteni

Az Ebrendészet zseniális Facebook-oldalával pár hete egy külön posztban foglalkoztunk, viszont most újra nagyot mentek annak érdekében, hogy minél több kutya gazdára találjon.

Bandita, úgy, ahogy még nem láttad

– áll a kutya fotója (ld. fejlécképünk) mellett a bulvárújságok figyelemfelkeltő címeire utalva. Az állat másfél éve nem talált gazdára, azonban most – egy profi fotósnak köszönhetően – minden lakosról jó minőségű képek készültek. Ezeket felhasználva alkotják majd meg a plakátokat, amiktől azt remélik, gyorsabban segít új lakóhelyet találni a kutyáknak az Illatos út helyett.

Így kampányolnak mások

Nem ritka, hogy kreatív módszerrel keresnek új gazdát kutyáknak: Nikoletti Petra lakberendező például blogján, a Térkultúra oldalán Napi kutya néven sorozatot indított, ahova az állatok fotója mellé egy olyan enteriőrképet párosít, ami szerinte passzolna a házi kedvenchez.

terkultura.com
terkultura.com

 

Bár nem mai, de emlékezetes a Dallas Pets Alive szervezet akciója is: ők hírességek fotóira retusálták rá az örökbefogadásra váró állatokat.

Hello, Kim Kardashian! Ha magadhoz veszel, simán lecserélném a mostani nevem (Royce) valamilyen Kardashian-barátabbra, például Karlra, Kenre vagy Kalvinre. Hú, a Kalvin egész jól hangzik, most hogy így belegondolok.

– írták a montázs mellé. Reméljük, sikeres volt a projekt!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik